Netwerkontbijt Villa Dr. Vermeulen op donderdag 22 februari 2024

Unizo Lochristi organiseert een 5-tal netwerkontbijten bij de ondernemers in onze gemeente. Deze keer waren we te gast in Villa Dr. Vermeulen. Na het lekkere ontbijt was er een kennismakingsronde en een interessante uiteenzetting: ondernemers Peter Vermeulen en Veerle Van Conkelberghe van Con-Struct lieten ons kennis maken met hun nieuwste project: de volledige renovatie van de statige villa Dr. Vermeulen uit 1905.

Na het netwerkontbijt was er nog een plechtig moment waarbij Lootse onderneming The Bee Academy www.thebeeacademy.be de award van Starter van het Jaar 2023 ontving uit handen van Unizo’s gedelegeerd bestuurder Danny Van Assche.

Onze netwerkontbijten staan open voor leden én niet-leden van Unizo Lochristi. Tijdens deze ontbijten leren we elkaar beter kennen in een ongedwongen sfeer. We zijn telkens te gast bij een ander bedrijf voor een interessante kijk achter de schermen. We voorzien telkens een tweetal uur bij de start van de werkdag om andere ondernemers te ontmoeten en je te laten inspireren.