Word lid van
Unizo Lochristi

Unizo versterkt ondernemers

Lid worden van Unizo zou voor elke ondernemer een evidentie moeten zijn. Je wordt lid van hét ondernemersnetwerk van Vlaanderen dat opkomt voor jouw rechten als ondernemer met actief lobbywerk bij de verschillende overheden. Daarnaast organiseren we met de lokale afdeling van Unizo Lochristi activiteiten en netwerkevents en krijg je info en advies bij het ondernemerschap dankzij de ondernemerslijn.

Wat kan Unizo voor jou betekenen?

Unizo Lochristi verbindt en versterkt ondernemers

Unizo Lochristi organiseert regelmatig activiteiten en events om ondernemers samen te brengen. Denk maar aan ons tweemaandelijks netwerkontbijt bij een lokale ondernemer, een info-avond over een hot topic of gewoon een leuke netwerkactiviteit zoals de Dag van de Ondernemer. Onder gelijkgezinden komen de tongen los en kunnen vragen of problemen besproken worden.

En je staat er niet alleen voor, want onze afdeling telt meer dan 100 leden.

Ook op nationaal niveau wordt een uitgebreid aanbod aan infosessies, opleidingen en events voorzien waarvoor je je kan voor inschrijven.

Unizo informeert ondernemers

ZIt je met een prangende vraag over het ondernemerschap of heb je een professioneel probleem? Dan kan je terecht op de gratis ondernemerslijn waar de Unizo-experten je helpen met met persoonlijk advies.

Unizo verdedigt ondernemers

Met cijfers, kennis en statistieken onderbouwt Unizo de standpunten waarmee het de belangen van ondernemend Vlaanderen en Brussel verdedigt op alle niveaus. Met actief lobbywerk zorgt Unizo ervoor dat onze eisen en bezorgdheden op de agenda blijven staan van de politiek.

Lokale sponsors

Partners in ondernemen

”Unizo heeft me de juiste weg gewezen bij mijn eerste stappen als zelfstandige. Vandaag engageer ik me met plezier bij Unizo Lochristi om ondernemers dichter bij elkaar te brengen, maar ook om een luisterend oor te zijn voor elke ondernemer die een klankbord nodig heeft.”

Angelique – Commonsense