UNIZO IS ER VOOR JOU!

Wat UNIZO (Lochristi) voor jou en je zaak kan betekenen !

Unizo verdedigt al jarenlang de belangen van ondernemers.  Vanaf het begin van de Corona-crisis nog meer dan ooit.  De UNIZO Ondernemerslijn kreeg duizenden oproepen van ondernemers.  Zij kregen deskundig advies van onze provinciale en nationale medewerkers, die alle dagen ter beschikking stonden en staan.  Alle informatie werd en wordt ook gebundeld en doorgespeeld naar alle politieke niveaus, om jullie belangen zo goed mogelijk te behartigen.  Uiteraard blijven we die rol opnemen.

Wij worden gehoord dankzij de steun van zoveel leden.  Jullie lidgeld zorgt er mee voor dat wij een kwaliteitsvolle dienstverlening kunnen verlenen, waarvoor dank!

Ben je nog geen lid van UNIZO (Lochristi)? Bekijk dan hier (link naar : www.unizo.be/ik-wil-lid-worden) waarom een UNIZO-lidmaatschap een goede investering is. Wij hebben ook jouw stem nodig om onze eisen zoveel mogelijk kracht bij te zetten!

Ook hier in Lochristi hebben we onze activiteiten hervat : we hadden een netwerkevent met Opruimcoach, een netwerkontbijt bij Lorenti en een gesmaakte wandeling doorheen onze gemeente.  En ook in de komende maanden staat er veel op de planning.  Schrijf je zeker in voor onze nieuwsbrief, dan blijf je op de hoogte van alle activiteiten. Heb je een vraag, wens je lid te worden of heb je nood aan een babbel, neem dan contact via lochristi@unizo.be of bel naar Kaat (0478/908438) of één van onze andere bestuursleden.

We kijken ernaar uit je binnenkort te mogen begroeten.

Met hartelijke groeten,
Kaat, Annik, Angelique, Daniëlla, Gudrun, Jan, Geert en Luc.